Artikler

Hvad er uafhængige revisorer?

Enhedsuafhængige CPA revisorer er som dommere i den finansielle rapportering arena. CPA kommer, gør en revision af virksomhedens økonomisystem og metoder og giver en rapport, der er knyttet til virksomhedens årsregnskab. Offentligt ejede virksomheder er forpligtet til at have deres årlige regnskaber revideres af uafhængige virksomheder, CPA og nogen privatejede virksomheder har revisioner gjort så godt, fordi de ved, at en auditrapport vil tilføje troværdighed til deres finansielle rapporter.

En revisor dommere om virksomhedens regnskabsmetoder er i overensstemmelse med generelt accepterede regnskabsprincipper (GAAP). Generelt alt er på plads og den finansielle rapport er et pålideligt dokument. Men til tider en revisor vil bølge et gult eller rødt flag. Nogle indikatorer for potentielle problemer omfatter når virksomhedens evne til at fortsætte normal drift er i tvivl på grund af hvad er kendt som finansielle krav, hvilket kunne betyde en lav kassebeholdning, ubetalt forfalden gæld eller større retssager som den virksomhed har ikke penge til at dække.

En revisor skal udøve professionel skepsis, hvilket betyder, at revisor skal udfordre regnskabsmetoderne og rapportering praksis af kunden for at sikre, at dens finansielle erklæring er i overensstemmelse med regnskabsstandarderne ikke og vildledende – i kort, at finansieringsoversigten præsenteres retfærdigt. De ord “temmelig præsenteret” er faktisk de nøjagtige ord i revisionsrapporten.

En god revisor har brug for teknisk knowhow, men også har brug at vide, hvordan at være hård på regnskabsmetoder af klienten. Hans job er at være agent for aktionærerne og andre brugere af virksomhedens finansielle rapport. Det påhviler en revisor til strengt overholde GAAP, og ikke lade nogen uregelmæssigheder dias.

Der er en række kendte virksomheder, der beskæftiger sig med regnskabs-svindel for nylig, og at svig blev ikke opdaget af CPA revisorer. Enron er en af disse virksomheder. I dette tilfælde blev revisions firmaet, Arthur Anderson fundet skyldig i obstruktion af retfærdighed, fordi det ødelagt revisionsbevis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.