Spar penge

Hvad er Den Bedste Måde At Pleje Din Trampolin ?

Frame: Total diameter på 426 cm (målt fra den udvendige side af metal-ramme), Rammen er lavet af 1,5 mm tyk galvaniseret stål, som er forbundet til 4 støtteben og det er højden fra jorden er 89cm, der er temmelig høj, så store ting er, at trampolin-stigen er inkluderet i sættet. Kilder: Lavet af galvaniseret stål, 88 stykker af 180mm springs. Rammen er lavet af galvaniseret stål, der understøttes af 3 W-formede ben, med samlet højde af ramme 80 cm fra jorden. Takket være brugen af stål beslag, samling er ganske enkel og trampolin er stabil. Er deres trampolin op til par?

Vores trampolin størrelser gå hele vejen op til en ekspansiv 14ft stilarter, hvilket betyder masser af vores designs er helt fantastisk til aktive teenagere og voksne også, og de er en vidunderlig måde at komme i form, mens have det sjovt. At få børn uden og have det sjovt, er det ikke altid en let opgave, især med al den nye teknologi bliver frigivet tilføjelse til distraktioner. De er galvaniseret og ikke rust, når de efterlades udenfor. Plum Størrelsesorden Trampolin byder på usædvanligt innovative boble-formede design, trampolin firkantet hvor polakkerne er buede på ydersiden giver jumpere med massive hoppe område. Kabinettet er udstyret med en all-black netting, der omfatter en øverste kant for at sikre maksimal stabilitet, selv når jumpere land på det.

med Hensyn til robusthed, Hoppe trampolin Star føles som om det har meget mere støtte ben, som denne balance trampolin opnår, selv når at hoppe direkte på den netting, er virkelig bemærkelsesværdig. Denne model er omkring 10 til 20 procent dyrere end andre generiske trampoliner af samme størrelse, men vi mener, at kvaliteten er værd den højere pris. Permatron betragtes som en af de bedste hoppe måtter du kan i øjeblikket finde på rekreative trampoliner. Det anbefales ikke kun at se på prisen faktor, mens du foretager et køb, i stedet for, den er ideel at investere i den bedste. Den anbefalede alder 3 år og derover, og som har en vægt grænse på 55 kg.

Fås i to farver, sort og grøn (billigere udgave, men ikke så iøjnefaldende), Cortez “Premier” trampolin er godt valg til mindre børn op til 12 år. Denne trampolin er et godt valg, hvis du er bekymret for den enorme fodaftryk større trampoliner har, og foretrækker et mere plads-effektive løsning. Hvis du kan bruge lidt flere penge du kan få kvalitet og fitness udstyr for dine små børn. Din trampolin kan være en dyr ting, så det er vigtigt at korrekt pleje det. Kabinet: Kabinet fuldt omgiver trampolin, så ingen bekymringer om at falde af! Vejledningen er ikke den bedste, men alt er ret straight-forward, så ingen bekymringer der.