Artikler

Budget flyselskab Oasis HK lancerer Vancouver rute

Efter fremstår som verdens banebrydende langdistance, lavpris-flyselskab med lanceringen af Hong Kong-London rute i oktober sidste år, har Oasis Hong Kong lanceret i dag sin nye langdistance rute.

Oasis’ 12-timers, ikke-stop flyvetur fra Hongkongs internationale lufthavn vil bringe rejsende til Vancouver seks dage om ugen.

For at servicere deres passagerer, der går til Canada, Oasis Hong Kong har købt tre yderligere Boeing 747-400 fra alle Nippon Airways (ANA), og har udvidet deres in-flight ressourcer af 200 cockpit og kabine besætningsmedlemmer.

Stephen Miller, chief executive officer for Oasis Hong Kong flyselskaber sagde i flyselskabets pressemeddelelse: “Vancouver er meget tiltalende for Hong Kong mennesker som både en forretnings- og fritids-destination, og der er en høj efterspørgsel efter flyrejser til Vancouver ud af Hong Kong. Vi er glade for at være i stand til at reagere på vores forbrugerens behov ved at tilbyde denne super værdi service.”

Den store værdi, der tilbydes af Oasis er let bedømt af prisen på deres økonomi klasse returbilletter, startende fra så lidt som HK$ 3.980 (US$ 509) og HK$ 18.000 ($2,303) vender tilbage til businessclass.

Billetpriserne er tilgængelige via deres hjemmeside og er næsten 50 procent billigere end der tilbydes af Oasis’ direkte konkurrent.

Derudover i mindst et år garanterer flyselskabet også, at det vil give 10 procent af økonomi klasse pladser på hver flyvning på HK$ 1,990 ($255) en måde.

Ruten Vancouver forventes at følge succeshistorie Oasis’ første international bestemmelsessted London, med billetter startende fra HK$ 1.000 ($128) en måde. Til dato, har lavprisflyselskab fløjet mere end 100.000 passagerer på denne rute.

Miller sagde svar fra kunder på London fly havde været overvældende positive.

“Vi har haft enorm feedback fra vores kunder. Befolkningen i Hong Kong har virkelig taget os, for hvem vi er taknemmelige for,”sagde han.

“De komplimenter, vi har modtaget, især fra vores forretningsrejsende har givet os opmuntring til nu udvide den samme overlegne produkt og service erfaring til meget ventede Vancouver rute.”

Nu i drift i otte måneder, Oasis Hong Kong hurtigt vinder nikker fra globale rejsende ved at tilbyde premium services, der er usædvanlige i Lavprisflyselskaber som online check-in, gratis varme måltider og personlige in-flight underholdning.

På internettet, fans kalder Oasis Hong Kong “en meget solid flyselskab med meget bedre service end korte afstande lavprisflyselskaber”, Rose sin “fantastisk værdi” og “venlige kabinepersonalet”, mens en rejseblog døber det “den bedste rejse newcomer of 2006”.

Over de næste fem år og med en forventet 25 fly, Oasis Hong Kong planer om at flyve til flere førende luftfart knudepunkter i Europa og Nordamerika, herunder Chicago og San Francisco i USA, såvel som Milano og Berlin.

Det synes, verden bliver lidt mere tilgængelig i en utrolig billig måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.