Artikler

Artikel Marketing Myter og fakta

Ved nu alle har hørt om artiklen markedsføring og så mange mennesker ud definerer det i så mange forskellige måder der at det er blevet svært for folk nye til artiklen markedsføring for at forstå.

Først og fremmest de fleste af de SEO guruer fanget artiklen markedsføring sent i spillet, så forvrænget at skabe deres egne definitioner af det i sidste øjeblik, så det ikke syntes de ikke var stadigt klar over magten artiklen markedsføring.

Artikel marketing er generelt, hvor du skriver en artikel om et emne, der er relateret til din hjemmeside emne. Ikke en salgsfremmende artikel til dit websted, men en artikel om noget, der er informativ for læseren. I artiklen du bruge søgeord og sætninger, der er relateret til dit emne, meget ligesom du vil optimere en webside. Din artikel når genoptrykt vil blive teksten af en webpage eller websider.

I forfatteren er bio sektion nederst nogle info om dig og links til dit websted. Det foreslås, at du lægger i et link til din hovedside og en til en indvendig side, der passer til den artikel, du skriver.

Hvis din artikel er indsendt til websites at tager artikel redegørelser og tilbyder gratis indhold til webmastere, så webmastere vælger at hvile din artikel på deres hjemmesider, bliver linkene i afsnittet forfatter bio links fra deres hjemmesider til din hjemmeside.

Nu gå lader videre til myter og fakta om artikel marketing.

Myte: Artiklen markedsføring ikke rigtig hjælpe dig så meget.

FAKTUM: Artiklen markedsføring kan hjælpe dig med at øge din link popularitet og være en kilde til nogle af de mest målrettede trafik kan du få.

Myte: Genoptrykt artikler kun få indekseret som supplerende sider, derfor det hjælper ikke nok til at gøre det værd.

FAKTUM: Afhængigt af hvor artiklen får forelagt, selve artiklen kan få en top 10 liste over i store søgemaskiner og ikke som en supplerende side.

Myte: Indsende din artikel overalt skaber kopieret indhold og søgemaskiner vil straffe eller rabat disse sider som et resultat.

FAKTUM: Hvis søgemaskiner straffet duplikeret indhold i den måde, at myten foreslår derefter alle rss feeds der forårsager et indlæg i en blog til at gengives skal diskonteres eller offentliggjort og de er ikke. The New York Times artikler og CNN ting er er nedgjorde alle over nettet og ikke straffet eller rabat.

Kopieret indhold er to websider, der er omkring 70% lignende, ikke to websider, der har lignende tekst på dem.

Myte: Den eneste måde artikel marketing værker er du skrive en artikel og indsende det til tusindvis af artiklen indsendelse hjemmesider.

Fakta: Der er mere end en måde at gøre artiklen markedsføring arbejde for dig. Som nævnt ovenfor virker okay, hvis du søger for at få en masse links tilbage til dit websted, uanset om de er relateret eller ikke og kan være effektiv, hvis du i øjeblikket har meget lidt eller ingen link popularitet på alle.

En anden måde er at sende din artikel til artikel indsendelse websteder, der accepterer kun artikler relateret til dit emne. Dette er vanskeligere, men links hjælpe dig mere bare gennem indlæggene og det er mere sandsynligt, at den websites at afhente og repost din artikel relateres også til dit emne, som kan hjælpe dig med bedre forbindelser og målrettet trafik.

Endnu er en anden måde at skrive en meget høj kvalitet artiklen, at du virkelig tage din tid og forskning. Du vælger derefter en meget høj trafik hjemmeside relateret til dit emne. En, der har store PR og en masse besøgende.

E-maile dem din artikel og tilbyde dem en eksklusiv, hvis de vil udskrive din artikel med dit links inkluderet i bio. Hvis din artikel er af god kvalitet og de få en eksklusiv har du en god chance for de vil sende din artikel der.

Denne ene bogføring af din artikel kan være mere kraftfuld end massen indsendt artikel metode, hvis du vælger den hjemmeside du indsende det til omhyggeligt.

Sidst men ikke mindst, udstationering din artikel udelukkende på din egen hjemmeside er en fantastisk måde at tilføje nyt indhold og hvis artiklen er god, folk vil linke direkte til artiklen øge både trafik- og PR for din webside, hvor du sendt artiklen. Men for dette arbejde, du skal allerede have nogle trafik til at arbejde med.

Myte: Du bør altid sende din artikel i din hjemmeside først og derefter vente med at få gennemgået af søgemaskinerne før du indsender artikel andetsteds.

FAKTUM: Tilføje artikler til din egen hjemmeside hedder tilføjelse af indhold. Indsende disse artikler til andre hjemmesider der kaldes artiklen markedsføring. Med artiklen markedsføring ønskede ikke artikel indekseret på dit websted først.

Ja, du læste denne ret. Du ønsker ikke artikel indekseret på dit websted først. Du bør er eller allerede gør SEO på dit websted og tilføje nyt indhold til din hjemmeside til søgemaskinerne for at få trafik fra dem.

Indsendelse af artikler til andre hjemmesider og have søgemaskiner finde det der først giver en anden gateway at folk kan finde dit websted gennem.

Hvis de websteder, du har sendt dine artikler for at få gennemgået ofte, så har din artikel, vises der med links intakt vil få dit websted gennemgået så godt.

Hvis webstederne du sendt din artikel til at få indekseres af søgemaskiner, kan så din artikel bliver fundet på deres hjemmeside først få det i de øverste 10 resultater.

Placere det i din egen hjemmeside med ingen eller lav kunne PR ikke have fået den artikel indekseret på alle.

Jeg håber, denne artikel vil opklare nogle af myterne om artiklen markedsføring og at det har hjulpet dig forstå, hvordan og hvorfor det virker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.